≡ Menu

Contorizare cuvinte dintr-un articol de blog, ca sa fii pe valul indexarii

seo articoleSe discuta in ultima perioada despre tot soiul de strategii pentru a razbi pe o piata in care cuvintele si imaginile au un rol important. Se fac tot soiul de supozitii, bazate pe experienta, dar si pe interpretarea unor semnale lansate de cei care conduc Google.

Asa cum.va spuneam, se pune accent pe calitate, dar si pe…cantitate. Exact! Ultimele sfaturi din domeniu spun ca un articol nu trebuie sa aiba mai putin de 300 de cuvinte pentru a nu intra intr-un algoritm penalizator. De aici si mai departe, multi vor cauta cai prin care sa scrie mai mult.

Ce este de facut cu privire la contorizarea cuvintelor, pentru ca sa fi intr-o zona fara griji? Prima idee, este aceea utilizarii pluginului SEO by YOAST, care pe langa alte subiecte, numara si cuvintele dintr-un articol. Este o unealta foarte buna, care te scuteste de multe neplaceri.

Pro si contra: articolele sa fie mai lungi de 300 de caractere, ca sa fim in trend?

Dupa instalarea modului indicat, contorizarea este live, adica in timp ce scrii articolul, poti sa afli cat de mare este. Toate datele strict folositoare sunt cuprinse intr-un mod extrem de succint in acest plugin extraordinar. Sunt si persoane care au mers pe un alt plugin de SEO, asa ca instalarea acestuia nu este o optiune.

Ca si alternativa buna este ideea de a scrie articolul si de a-l copia in Word, unde exista o optiune de contorizare cuvinte. A fi indexat cum trebuie a devenit deja o problema, asa ca orice tool poate fi folositor. Apropo de articole: daca cu 10 ani in urma semnalul era sa scriem cat mai mult in fiecare zi, acum lucrurile s-au schimbat.

Ultimele recomandari spun ca nu trebue postat zilnic doar de dragul postarii, ci trebuie scrise articole faime, cat mai lungi cu putinta. Si uite asa, usor, ajungem sa scriem romane intr-un singur articol. Articolele documentate reprezinta un mare plus, insa exista totusi o limita, peste care totul poate deveni plictisitor, oricat de bune ar fi datele postate…

0 comments… add one

Leave a Comment