≡ Menu

Citeste urari haioase de Revelion 2017-2018

Cum la trecerea dintre ani obisnuim sa vorbim la telefon sau sa trimitem SMS-uri cu urari haioase de Revelion 2017-2018, ar fi indicat sa vedem si cateva sugetii:
– Iti doresc un an nou mai bogat decat anul ce-a trecut, sa obtii tot ceea ce-ti doresti: femei, bani, si o casuta ca-n povesti!
– Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / LA ANUL SI LA MULTI ANI!
– 2018 este la usa, asa ca tine minte: viata-i scurta! Incalca regulile, pune-ti intrebari, iarta repede, iubeste cu adevarat, razi fara retinere, si nu regreta nimic din ce te-a facut sa zambesti sau sa simti. La Multi Ani 2018!
– Iti doresc un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi…si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face!
– Va doresc de 2018 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!
– Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si sa aduni ban dupa ban!
– In pariul cu viata am mai invins un an, am ramas la masa de joc si am ridicat miza la 2018. Un alt an, o noua provocare!!! Vom invinge!!! La multi ani!!!
– Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani!
– Iti urez ca in 2018 sa ai un an excelent: un bun inceput in ianuarie, dragoste in februarie, liniste in martie, impliniri in aprilie, distractie in mai, bucurii in iunie, odihna in iulie si august, realizari in septembrie, rezistenta in octombrie, putere de convingere in noiembrie si fericire in decembrie! Sa ai un an 2018 norocos si minunat! La multi ani!
– Anul care vine va aduce numai bine ! Cuminte daca vei fi, o sa ai doar bucurii !
– Inchide ochii si gandeste-te la tot ce te-a facut sa razi in acest an, uita restul. Iti doresc ca aceste zambete sa se inmulteasca cu 2018.
– Anul nou o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti… tipa, lupta, da din coate, Asa le obtii pe toate! La multi ani si sanatate!
– La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

0 comments… add one

Leave a Comment