≡ Menu

Citate despre Anul nou speciale, selectie faina

Cum maine seara este Revelionul, am gasit pe net cateva citate despre Anul nou, care vor fi, cu siguranta, pe placul vostru.

Anul nou ne aduce bucurie si o noua sansa de a ne schimba viata. (Oprah Winfrey)

Multi oameni asteapta cu nerabdare Anul Nou pentru un nou inceput in vechile obiceiuri. (Anonim)

Anul nou este poarta prin care problemele tale sunt transportate dintr-un an in altul.(Goethe)

Tineretea este varsta la care ti se permite sa stai pana tarziu in ajunul anului nou. Maturitatea este perioada din viata in care esti obligat sa faci lucrul acesta. (Bill Vaughn)

Citate despre Anul Nou

A fi tanar inseamna sa ai voie sa stai pana tarziu de Anul Nou. A fi matur inseamna sa fi nevoit sa o faci. (Bill Vaughn)

Un optimist sta treaz pana la mieul noptii ca sa se asigure ca a inceput Noul An. Un pesimist sta treaz ca sa se asigure ca anul vechi a plecat. (Bill Vaughan)

Fii mereu in conflict cu viciile tale, in pace cu vecinii si fie ca fiecare an nou ce vine sa te gaseasca un om mai bun. (Benjamin Franklin)

In prima zi a anului nou e ca si cum ne-am naste din nou. (Charles Lamb)

Sfarsitul anului nu este nici un sfarsit, nici un inceput, ci o continuare toata intelepciunea pe care ne-o poate da experienta.  (Hal Borland)

Seara de Anul Nou este ca orice alta noapte; nu exista nici o pauza in marsul universului, nici un moment linistit de tacere printre lucrurile create, ce ar fi putut fi observat de catre trecerea a inca 12 luni. Si totusi nici un om nu are aceleasi ganduri in aceasta seara, ganduri care vin odata cu lasarea intunericului in alte seri.  ( Hamilton Wright Mabie)

De Anul Nou zarea se lumineaza, umorul pierdut printre esecuri se intoarce. Hotarasc sa ma opresc din a ma plange. (Leonard Bernstein)

Vechiul an s-a dus. Lasa mortii sa isi ingroape mortii. Noul An a luat stapanire pe ceas. Totul pentru responsabilitatile si posibilitatile celor douasprezece luni care vin!  (Edward Payson Powell)

Noaptea de Anul Nou este ca oricare alta noapte; nu exista nici o pauza in marsul universului si nici un moment extraordinar de tacere printre lucrurile create, astfel incat trecerea altor 12 luni sa insemne ceva; si nici un om nu are aceleasi ganduri in aceasta seara in care intunericul vine precum o face in oricare alta noapte. (Hamilton Wright Mabie)

Noroc pentru un an nou si pentru o noua sansa de a face totul bine. (Oprah Winfrey)

Comportamentul normal in perioada sarbatorilor este sa fi beat. Aceasta betie culmineaza cu noaptea Anului Nou, in care esti atat de beat incat saruti persoana cu care te-ai casatorit. (P.J.Rourke)

Vom deschide o noua carte. Paginile ei sunt albe. Noi vom scrie cuvintele. Titlul cartii este Oportunitate iar primul ei capitol este prima zi a noului an. (Edith Lovejoy Pierce)

Noul an incepe intr-o furtuna de zapada de ovatii albe. (George William Curtis)

Depinde de tine daca folosesti Anul Nou ca frana sau motor. (Henry Ford)

A fi tanar inseamna sa ai voie sa stai pana tarziu de Anul Nou. A fi matur inseamna sa fi nevoit sa o faci. (Bill Vaughn)

Fii intotdeuna in razboi cu viciile tale , in relatii pasnice cu vecinii tai , si fa in asa fel ca fiecare an nou sa te gaseasca ca pe un om mai bun. (Benjamin Franklin)

Nu ar mai fi Anul Nou daca nu as avea regrete. (William Thomas)

0 comments… add one

Leave a Comment