≡ Menu

Top 15 cele mai frumoase urari de majorat

urari de majoratMesaje zi de nastere

1. Fie ca, incepand cu noul an de viata, destinul sa devina si mai bun…La multi ani!

2. Fie ca ochii tai sa fie incalziti de dragoste, fie ca soarele sa-ti incalzeasca zilele, sanatatea sa-ti fie sfetnic sa poti sarbatori inca de o suta de ori ziua de nastere. La multi ani!

3. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La multi ani!

4. O zi din an este a ta. Si pentru că e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

4. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La multi ani!

6. De ziua ta iti doresc ca fiecare in zi sa ai parte de cer senin, iar in fiecare noapte doar de stele, si cand a cadea vreo stea, dorinta pe care o vei pune sa devina realitate. La multi ani!

7. Implinesti 18 ani! Esti matur! Esti responsabil! Si pentru toti adolescentii, acum esti batran. La multi ani!

8. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

9. De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!

10. In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

11. Mai multe zambete pe fata, mai multi bani în portofel, mai multă dragoste in inima. La multi ani!

12. Un buchet de culoare si veselie care sa va aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi!

13. Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii…si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

14. Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!

15. Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani!

0 comments… add one

Leave a Comment