≡ Menu

Cel mai bun credit pentru Prima casa, o preocupare pentru tineri

cel mai bun imprumut prima casaCare este cel mai bun credit pentru Prima casa? Aceasta este o intrebare pe care multi tineri si-o pun atunci cand doresc sa faca un asemenea pas important. Faptul ca intalnim comisioane peste comisioane, care nu fac decat sa mareasca nejustificat sumele de bani datorate, ii sperie pe multi.

Faptul ca in mediul privat avem de a face cu o instabilitate accentuata, genereaza un motiv de preocupare pentru cei care ar vrea sa faca un credit. Locul de munca la privat nu este deloc sigur, iar pana la pensie se pot schimba multe.

Cei care stau in marile orase au si avantaje si dezavantaje, atunci cand contracteaza creditul Prima casa sau pe cel ipotecar. La plusuri s-ar situa faptul ca se gasesc locuri de munca platite, in general, foarte bine. La capatul opus se situeaza preturile mari ale apartamentelor sau imobilelor, care fac ca ratele sa se intinda pe foarte multi ani.

In 25 sau 30 de ani se pot intampla multe, iar riscul de a intra intr-un impas finanaciar tine doar de hazard. Este suficient ca 3 luni sa nu te regasesti cu banii, ca hop! ai sansa sa ramai fara agoniseala de o viata.

Totusi, fata de celelealte sisteme de imprumutare a populatiei, Prima casa are avantajul de a avea dobanzi sensibil mai mici, care atrag tinerii. Singura problema ar fi timpul oarecum mare 1 sau 2 luni, necesare aprobarii unui dosar de credit si care trebuie sa tina seama de seriozitatea postentialului vanzator.

Faptul ca este un produs bancar bun este dat si de faptul ca Prima Casa se reia aproape in fiecare an. Acum, nu va ramane decat sa faceti comparatii intre ofertele diverselor banci de la noi.

0 comments… add one

Leave a Comment