≡ Menu

Cateva concluzii privind succesul unui site, date noi

cum promovez un blogIn ultima perioada, am citit o multime de articole scrise de multi oameni ce servesc la micul dejun problemele legate de indexare. Cu alte cu cuvinte, aceasta este meseria lor, de freelancer, ce asigura venituri frumusele prin anumite colturi ale lumii.

Venind vorba despre algoritmul Pinguin, multi considera ca un articol trebuie sa fie foarte bine scris, dar si sa aiba o lungime suficienta. In aceasta zona, exista opinii ce spun ca trebuie ca un articol sa sa aiba minim 250, chiar peste 300, pentru a nu fi luat in vizor de algoritm. Pana aici, totul pare in regula, insa observatiile mele sunt ca regula se aplica doar in anumite cazuri.

Si de ce spun asta? Ca sa va raspund, as dori sa urmariti cu atentie cateva site-uri de bancuri si sa vedeti modul cum sunt construite. La o prima analiza, se pare ca linkingul intern este creeat prin intermediul categoriilor, iar articolele deriva cumva din aceasta zona. Mai departe, articolele in sine sunt foarte scurte, gen un banc, ceea ce arata ca regula de mai dus e pusa sub semnul intrebarii. Cumva, categoria este indexata in motorul de cautare, iar articolele cu bancuri trimit linkuri catre aceasta.

Lucrurile incep sa devina foarte clare: pentru ca un blog sa fie bine pozitionat, acesta trebuie sa aiba linkuri interne foarte bune si clare. In ultima perioada, categoriile asigura o pozitionare buna in Google. Pe acest subiect, desi sunt vorbe ca nu este ceva recomandat, iata ca totusi functioneaza. Este o dovada mai mult decat clara ca regulile se invata pe parcurs, astfel ca a fi in trend mult timp inseamna un efort considerabil.

Legat de subiectul linkuri interne, se poate observa ca un site facut in WordPress are nevoie de o gramada de customizari pentru a fi vazut bine. Ceea ce trebuie sa invatam in mod corect, este modul in care construim un linking intern corect. In acest moment, este singurul mod in care lucrurile se pot urni din loc.

0 comments… add one

Leave a Comment