≡ Menu

Butoanele de socializare pe site nu trebuie sa lipseasca

Integrarea site-urilor in zona de socializare a fost facuta initial prin rubrica comentarii de la articolele platformei WordPress. Articolele interesante aveau un numar mare de comentatori, care isi impartaseau opiniile pe un anumit subiect.

Platformele noi au translatat discutiile atat scrise cat de continut audio-video intr-o noua era web, ce permite o mai buna comunicare de idei. Plecand de la aceasta idee, toate site-urile au inceput sa ofere o integrare cu zona sociala prin intermediul unor butoane atat de usor de recunoscut dupa coloristica.

Alternative pentru instalarea unor butoane de Share pentru articole ar fi pluginurile special concepute pentru acest scop, dar si temele premium care ofera lucruri extrem de interesante in aceasta zona. Numai ca in zona gratis sunt nu oferite toate optiunile: spre exemplu, un renumit plugin, foarte fain de altfel, oferea doar butoane de share doar pentru Facebook si Twitter.

Vezi si articolul: Am gasit Slick Social Share Buttons un plugin aratos

Altele erau in zona platibila, care nu este la indemana oricui. Cei care se pricep putin la html pot sa isi ia codurile de butoane direct de pe site-uri. Alternative ar fi destule, iar tutoriale se gasesc din abundenta pe net!

0 comments… add one

Leave a Comment