≡ Menu

Blog gratuit, optiuni de luat in seama

blog gratuitIata cativa pasi de inceput pentru un blog gratis sau ce optiuni trebuie sa luati in seama la inceput. Tot citind la diverse site-uri personale v-a venit ideea creearii unui blog, in care sa va expuneti ideile si sa va argumentati punctele de vedere.

Ideal, pentru inceput ar fi ca sa apelati la o platforma gratuita care nu ridica probleme cu plata domeniului sau a hostingului. Si, pe deasupra, nu mai aveti nevoie nici de o instalare si alte probleme care pot aparea.

Sfatul meu este sa va creeati un site pe blogger.com sau wordpress.com, cele mai mari si mai tari platforme de pana acum. In plus, aveti garantia ca acestea vor merge fara probleme.

Dupa ce ati creeat numele blogului dorit, mai departe, ar trebui sa alegeti un template, adica o tema care va place. Apoi, nu va ramane decat sa purcedeti la scris!

Si, ca sa va familiarizati cu optiunile disponibile in noul vostru blog, puteti urmari si un tutorial video sau macar unul cu imagini edificatoare. Dupa ce veti capata suficienta experienta si veti dori mai mult, puteti migra pe un domeniu propriu.

0 comments… add one

Leave a Comment