≡ Menu

Bannere si reclame colorate pentru infrumusetare site

Customizarea unui site este un proces ce poate dura, de aceea prima idee care mi-a venit a fost aceea de a amplasa cateva bannere si reclame colorate, care sa aduca un element de noutate.

In ultima perioada se pune accent pe temele de tip responsive, care vin de obicei intr-o varianta nu prea colorata.
Alegerea temei pentru site este unul din punctele interesante in evolutia unui site, din moment ce vizitatorului trebuie sa ii placa designul, iar mai apoi sa revina.

Asa cum deja o stiti, cel mai important este continutul. Degeaba ai un site fain, colorat si customizat daca vizitatorul nu doreste sa mai revina.

Pentru a infrumuseta un blog mai poti instala butoane de social share, care vin cu o gama faina de culori, placute.
Un font frumos ar fi si el indicat, mai ales ca frazele trebuie sa fie usor de citit. Ce te faci daca scrii cu un font greu lizibil, ce poate plictisi cititorul la un anume moment de timp?

Chiar daca nu se incadreaza la categoria frumusete, viteza de incarcare a site-ului trebuie sa fie una decenta, pentru ca, in caz contrar, vizitatorii pot apasa pe X. Un plugin de cache pentru WordPress ajuta intotdeauna. Puteti testa blogul utilizand Google insights sau orice alt test de pe net.

Frumusetea unui site vine dintr-un cumul de elemente, care pot fi combinate intr-un mod armonios. Felul in care reusim sa ajungem la rezultate spectaculoase depinde numai de noi. Studiul individual pe langa articolele zilnice trebuie sa devina o obisnuinta. Numai astfel vom reusi sa avem rezultatele scontate.

0 comments… add one

Leave a Comment