≡ Menu

Avem nevoie de modele in viata compunere originala

avem nevoie de modele in viataO compunere despre subiectul avem nevoie de modele in viata trebuie sa fie cat mai originala. Atunci cand abordati un astfel de subiect, trebuie sa va ganditi la ceea ce doriti sa faceti in viitor si daca vedeti intr-o anumita persoana un model demn de urmat.

Spre exemplu: daca considerati ca un sportiv, un cantaret de muzica sau o personalitate cunoscuta are calitati si competente pe care ati dori sa le urmati, puteti sa plecati de la acest subiect. Mai apoi, personalizand si pliind totul pe ceea ce va doriti si pe caracterul vostru, veti putea sa dati un raspuns la intrebarea: avem nevoie de modele in viata?

Unii vor raspunde:da, altii vor urma o varianta proprie de raspuns mizand si pe faptul ca ambitia poate fi un bun motiv de a-si alege propriul drum in viata. Totusi, este stiut faptul ca inca de mici copii copiaza tot ceea ce vad, deci, un prim model demn de urmat este cel al parintilor.

Mai apoi, fiecare isi poate contura propria personalitate si poate dori sa urmeze un anumit domeniu de specializare si formare profesionala. Va intreb: chiar avem nevoie de modele in viata?

0 comments… add one

Leave a Comment