≡ Menu

Articole scrise pentru bani sau din pura placere ca si hobby ?

Oamenilor le place sa scrie: unii scriu mai bine, altii mai putin, insa la unii se poate observa o pasiune iesita din comun pentru a relata diverse lucruri. Fie ca este vorba de poezii originale sau diverse texte pline de umor sau care doar descriu situatii din viata reala, se poate vedea cu ochiul liber ca acest demers s-a transformat intr-un hobby.

In ziua de astazi, cand internetul si blogurile au devenit lucruri normale, toate aceste ganduri se pot asterne foarte frumos intr-un format electronic. Si daca se mai scot si bani este cu atat mai bine, pentru ca multimea de cititori asigura traficul necesar pentru monetizare.

Alte persoane scriu articole pentru bani, care sunt un scop in sine. Se poate imbina si utilul cu placutul: exact cum autorii de romane isi scot cartile la vanzare, intr-un mod asemanator, in plan virtual se pot scrie articole care sa prinda la public.

Difera doar modalitatea de monetizare, adaptata timpurilor noi in care traim. Cum idei sunt destule, nu va ramane decat sa va creati un blog gratuit sau unul pe domeniu propriu, in care sa va asterneti gandurile.

Pornita in urma cu mai mult de 10 ani, evolutia blogurilor aduce mai aproape cititorii de autorii de texte frumoase scrise. Daca nu era aceasta evolutie, cum te mai citeau oamenii? Este putin probabil ca toti cei care scriu bine ajungeau sa isi publice articolele. Intrebarea totusi ramane: scrii din placere sau doar pentru bani?

0 comments… add one

Leave a Comment