≡ Menu

Am gasit Slick Social Share Buttons un plugin aratos

Ieri ma gandeam la un inlocuitor pentru pluginul Digg Digg, utilizat pentru social share. Dupa ce am citit mai toate review-urile aferente fiecarui plugin, am constatat ca aproape fiecare are cate o hiba mai mult sau mai putin importanta, cel putin din experienta utilizatorilor.

M-am oprit de aceasta data la Slick Social Share Buttons, care mi se mai si mai atragator fata de cel anteior, avand si o multime de optiuni. Ce este mai important este faptul ca setarile se fac foarte usor, se bifeaza optiunile dorite si gata.

Deocamdata il am in teste si sper sa ramana alegerea definitiva. Dupa ce promovarea unui site prin social media a devenit un subiect obligatoriu care trebuie abordat de fiecare webmaster, fiecare a incercat sa isi adauge o astfel de bara ce face trimitere la fiecare retea sociala mai importanta.

Interesant este si faptul ca ideea de comentariu pe WordPress a devenit acum perimata, singurul lucru care mai conteaza in acest moment fiind social media. Lucrurile merg inainte, iar noi trebuie sa ne adaptam la noile cerinte.

0 comments… add one

Leave a Comment