≡ Menu

Alege 1 martisor handmade sau traditional ce se poate darui

Incet, se apropie 1 martie, ziua cand daruim martisoare. Intrebarea care se pune este: daruim martisoare handmade sau traditionale, care se gasesc din abundenta la tarabe? Sigur, gusturile difera foarte mult, insa nu ar trebui sa ne gandim foarte mult atunci cand oferim un asemenea simbol.

Preturile difera, astfel ca putem intalni preturi de la 1 leu, cativa zeci sau chiar sute de lei, in functie de material. Ideea este ca, dupa ce in fiecare am daruit martisoare traditionale, sa incercam sa cautam ceva diferit: cele handmade ar putea avea ceva special, menit sa faca diferenta.

Cum insa totul tine de buget si aceste simblouri ale zilei de 1 martie ar trebui daruite in numar cat mai mare, puteti alege unul mai special pentru persoana iubita. In rest, se mai pot achizitiona unele frumoase, pentru a fi daruite celor din jurul vostru.

Pentru ca sa puteti face alegeri bune, va trebui ca sa dati un tur de orizont pe net. Veti gasi, cu siguranta, lucruri aparte care sa va placa si care ar trebui sa fie comandate din timp. Cum si transportul dureaza 1 sau 2 zile, ar cam trebui sa va orientati deja la ceva din zona magazinelor online.
Va urez: alegeri inspirate!

0 comments… add one

Leave a Comment