≡ Menu

8 sms de iertare, idei de modele pentru a te scuza

Toata lumea greseste, insa modul in care te poti impaca cu aproapele tau trebuie sa fie cat mai gentil, astfel incat sa arati ca doresti sa depasesti momentul. O abordare fireasca ar fi sa dai un telefon in care sa iti prezinti scuzele de rigoare. Ce te faci insa, daca la telefon nu raspunde nimeni? Optiunea urmatoare ar fi sa trimiti SMS DE IMPACARE pe mobil, in care sa iti arati intentia de a-ti cere scuze. Uneori, chiar daca nu ai gresit sau doar ti se pare, ar trebui sa faci totusi primul pas. In acest mod, arati ca totul a fost doar un moment neplacut, peste care va trebui sa treceti. Puteti sa alegeti un model care va intereseaza, de mai jos:

-Am invatat ca oricat de bun iti este un prieten, oricum el te va rani din cand in cand…Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.

– Imi pare rau ca te-am dezamagit! Nu iti pot promite ca asta nu se va mai intampla insa iti pot spune cu siguranta ca te voi iubi mereu.

– Iarta-ma! Am gresit si imi pare rau. Nu am vrut sa te fac sa suferi. Voi asterne o mie da sarutari peste fiecare lacrima din ochii tai frumosi…

– In momentul de fata si eu sufar, poate mai mult decat tine, pentru ca nu esti langa mine si totul e din vina mea. Te rog sa ma ierti!

– Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Sunnt dispus sa repar totul…sunt dispus sa ma schimb!

– Nu te pot uita; tu ai fost si ai ramas prima mea prietena. Iarta-ma!

– Nu stii ca tu esti viata mea…Vino inapoi langa mine!

– Mi-e dor sa te strang in brate, mi-e dor sa te sarut! Mi-e dor sa imi vorbesti mi-e dor sa te ascult! Iarta-ma!

0 comments… add one

Leave a Comment