≡ Menu

70: Discutie despre mesaje frumoase de noapte buna, originalitate in scris

mesaje frumoase de noapte bunaOdata cu venirea serii, ne orientam usor spre pat. Mai inainte, putem sa scriem rapid mesaje frumoase de noapte buna atat pe Facebook, Twitter sau pe Google plus. Pentru persoanele care nu au un cont de socializare, se poate avea in vedere si trimiterea unui SMS. Pentru orice varianta veti opta, ideea in sine este una reusita, mai ales daca va adresati catre persoana iubita.

Demersul poate fi unul bun, dar si frazele si mesajele de noapte buna pot fi si gandite pe moment. Cum ar fi sa tot trimiti aceleasi fraze in fiecare seara? Chiar daca vi se pare mult mai la indemana sa postati ceva gata scris, poate ca efortul literar ar putea primi chiar si un numar mare de distribuiri si Like-uri.

Ca si varianta: ar fi de folos ca, pe Facebook, sa gasiti o imagine sugestiva pentru momentul serii, iar langa aceasta se poate scrie ceva de genul „noapte buna, iubire!” sau variatiuni pe tema.

O compunere de seara trebuie sa va gaseasca intr-o stare de inspiratie adecvata si, mai ales, sa nu va vina somn. Poate si un urari de noapte buna pentru prieteni poate fi de folos, atunci cand doriti sa fiti mai rapizi in acest demers.

Pe de alta parte, consider ca ar trebui sa fie concepeti mesaje frumoase de noapte buna chiar voi. Daca ar fi sa punem in balanta toate aspectele, o imagine postata pe Facebook cu o fraza inspirata ar fi optiunea ideala.

Pe langa ideea de originalitate, nu ar trebui sa intrati in monotonie. Adica, nu postati si scrieti mesaje doar pe siteuri de socializare sau doar pe telefon, ci puteti sa le combinati: intr-o seara redactati un SMS, in alta postati pe FB, iar in alta sunati pe fix sau mobil.

Optiuni sunt multe, totul este sa fiti inventivi! In incheiere, va doresc sa aveti parte de un somn linistit!

0 comments… add one

Leave a Comment