≡ Menu

5 fraze despre masina cu sirocou, o necesitate pe timp de iarna

Sirocoul este una dintre optiunile ce prind bine in timpul iernii. Atunci cand este frig, timpul in care reusim sa facem o temperatura ok in masina este relativ mare. Adica, pana se ajunge la un anumit confort termic sunt sanse sa ajungem la destinatie.

Sirocoul este un motor mai mic, care asigura incalzirea, ce functioneaza independent de motorul masinii. Cea mai buna optiune a unui asemenea sistem este aceea ca se poate programa, astfel incat sa gasiti cald in masina. Din cate am vazut, sunt doua marci de renume care fabrica astfel de incalzitoare stationare: Webasto si Eberspacher. Ceea ce este interesant este faptul ca aceste sisteme de incalzire se pot instala si dupa achizitia masinii.

Atunci cand este frig in masina, primul gand care ne vine in minte este sa facem cald. Numai ca in conditii normale, motorul are un anumit timp in care poate furniza caldura in interior.

Cei care au drumuri zilnice si care trebuie sa stationeze ar putea sa ia in calcul instalarea unui sirocou. Spre exemplu, masinile de pe taxi ar cam trebui sa il aiba instalat, mai ales ca dispozitivul consuma foarte putin. In lipsa acestuia, motorul trebuie pornit des, ceea ce duce la costuri. Cei care au masini mari si merg dupa marfa prin tara au acest sistem de incalzire suplimentara, ceea ce le poate asigura un confort foarte bun. Cum ar fi sa astepti livrarea marfii si sa ingheti in masina? Sirocoul ar mai fi util si pentru cei care fac drumuri zilnice si trebuie sa plece la munca dis-de-dimineata.

Confortul termic atat acasa, cat si in masina este o necesitate. Activitatile de zi cu zi nu se pot desfasura in conditii improprii, iar costurile pentru incalzire ajung sa nu fie intotdeauna negiljabile. Sirocoul este una dintre optiunile ce ar trebui sa fie adusa mai mult in atentia posesorilor de masini. Din simplul motiv ca meritam sa avem un confort deosebit, chiar si in zilele geroase.

0 comments… add one

Leave a Comment