≡ Menu

5 fraze cu pareri legate de mesajele de dragoste originale din zilele noastre

Cel care iubeste isi poate exprima sentimentele atat verbal cat si in scris. Am citit mesaje de dragoste, ce au fost extrase din operele unor scriitori celebri. Fiecare cuvant frumos incondeiat intr-o opera, te face sa retraiesti sentimentele descrise.

Frazele de iubire noi nu mai au acelasi angajament, precum cel clasic. Cuvintele mari au fost scrise in perioada trecuta, iar tot ceea ce este nou ramane cumva in umbra.
In luna iubirii trebuie sa aratam ca ne pasa si ca lucrurile frumoase pornesc din suflet. Suntem intr-o perioada cand banii isi spun cuvantul, dar cu toate acestea dragostea trebuie sa castige intotdeauna. Chiar daca mai sunt persoane materialiste, cred ca in sufletul lor exista sentimente frumoase. Ca nu le pun in practica, pentru ca doresc un alt nivel financiar este o alta discutie.

Revenind la subiect, cele mai frumoase mesaje de dragoste le veti gasi doar sub forma de citate, restul se preteaza mai mult la amintiri frumoase pentru oracol. Adevarul este ca, in acest moment, nu mai gasim pe net lucruri noi, ceva cu adevarat original. Cuvintele atent mestesugite sunt reluate, sub diverse forme.

Pentru tineri: 25 de vorbe intelepte de dragoste

Nisa cu subiectul iubire este mereu deschisa pentru opere noi, care sa ne incante. Cunoscatorii de limba engleza pot alege sa gaseasca mesaje de dragoste si sa incerce sa le traduca si adapteze, punand in lumina adevaratul sens al cuvintelor din limba straina.
De Dragobete faceti cadou o carte de dragoste, este cel mai frumos mesaj. Pe prima pagina se poate scrie foarte simplu: „Te iubesc!”, ceea ce valoreaza cat o mie de cuvinte.

0 comments… add one

Leave a Comment