≡ Menu

5+ cadouri de 8 martie pentru femei, respect si multumire

cadouri de 8 martie femeiInca nu suntem in luna lui martisor, dar trebuie sa stiti ca ar trebui sa avem in vedere si ceva cadouri de 8 martie, data cand este Ziua femeii.

Aceasta data este una importanta chiar si pentru barbati, pentru ca acum, acestia pot sa arate ca sunt niste adevarati domni. Pentru a fi cu adevarat gentili, acestia pot sa daruiasca cadouri, chiar simbolice, prin care sa arate ca apreciaza cu adevarat o femeie.

Mai inainte, de 1 martie s-au dat martisoare, simblouri ale primaverii ce au fost primite cu mult drag, mai mult decat sigur. Acum, se pune si problema alegerii unui cadou simbolic, care sa arate si bine, dar nici care sa necesite o suma exorbitanta de bani.

Cel mai simplu si frumos cadou, care se poate da unei femei, este o floare. Totusi, trebuie sa retinem ca nu toate femeile agreeaza un anume tip de floare: unele prefera zambilele, altele garoafele sau orhideele. Important este ca, mai inainte, sa va documentati un pic. Cand nu reusiti, nu va ramane decat sa va opriti la o anume floare si sa o achizitionati, cu speranta ca este alegerea potrivita.

Pe timpuri, vazele, statuetele sau obiectele din portelan se dadeau in aceasta zi. O astfel de idee este oarecum depasita, fiind alegeri destul de scumpe si fara un anume mesaj.  Mai degraba, un parfum frumos, o invitatie la film sau o iesire in oras, sunt la moda in aceste vremuri. Poate ca si un roman de dragoste, alaturi de mesaje de iubire scrise pe o felicitare sunt si ele optiuni de cadouri de 8 martie foarte bune.

O alegere buna nu trebuie sa fie in mod necesar si scumpa, pentru ca 8 martie nu se refera la materialism, ci la ideea de iubire si respect. Achizitia unui produs mai scump, pentru persoana iubita, sotie sau iubita, trebuie sa fie planificata cu ceva vreme inainte. O tableta, un TV nou sau un smartphone se poate achizitiona ca si o surpriza de Ziua femeii, trebuind sa se incadreze intr-un anumit buget.

Per ansamblu, ziua in sine poate fi marcata foarte frumos, totul depinzand si de relatia frumoasa dintre doua persoane. Nu trebuie sa fie 8 martie ca sa ii faci cadou o floare si sa ii transmiti sentimentele tale de iubire!

0 comments… add one

Leave a Comment