≡ Menu

2+ Programe de scris pe poze Android pentru Facebook ce se utilizeaza foarte usor

Ca sa ai o pagina de Facebook diferita, ar trebui sa vii cu lucruri noi, ce pot veni si din utilizarea unor programe de scris pe poze pentru Android. Pe langa noutatile si distribuirile curente, poti sa ai cele mai haioase imagini cu scris frumos peste ele.

Programele pentru telefonul mobil sunt destule pe Google Play, astfel ca o alegere nu ar trebui sa fie foarte dificila. Am testat unul, denumit Textgram, care ia o imagine si permite scrierea unui text peste aceasta. Interfata mi se pare foarte intuitiva, astfel ca nu ar trebui sa aveti mari probleme cu utilizarea.

O alta aplicatie interesanta, care iti permite sa adaugi efecte cool pe pozele din albume este Picsay. Vei putea insera tot soiul de stickere, unele mai faine decat altele. O alta aplicatie pentru Android, menita sa te ajute in editarea pozelor este Phonto.

Fiind programe gratuite, acestea ofera functionati de baza, iar pentru cele mai cool efecte se cer bani. Chiar si asa, se pot utiliza foarte usor, iar pentru transformarea unei pagini de pe Facebook intr-un loc aparte, sunt numai bune. Tu ce program utilizezi?

0 comments… add one

Leave a Comment