≡ Menu

2 pasi: creeare blog personal gratuit fara prea mult stress

Una dintre cele mai interesante idei este aceea de creeare a unui blog personal gratuit. Cea mai buna varianta free este aceeea oferita de blogger.com, ce iti ofera multe unelte ajutatoare. Odata contul creeat, iti poti alege tema prefearata si de la setari iti poti customiza pagina.

Se pot instala foarte multe lucruri, precum: Adsense pentru monetizare doar prin alegerea zonelor unde se doresc a fi afisate anunturile; se mai poate seta conexiunea https, ce a devenit chiar un lucru necesar, se pot adauga chiar si coduri html, precum coduri de monitorizare al traficului mai avansate. Pentru un incepator, setarea unui blog pe domeniu propriu poate fi un lucru greu de facut, iar intretinerea si mai dificila.

In plus, mai trebuie tinut cont si de costurile cu domeniul si cu gazduirea. In plus, trebuie urmarit si ca gazduirea sa functioneze corespunzator. Un blog personal gratuit nu ar trebui sa puna mari probleme, fara multa mentenanta, motiv pentru care v-as recomanda Blogger. Sunt atat de multe site-uri de succes care merg foarte fain pe aceasta platforma!

0 comments… add one

Leave a Comment