≡ Menu

2 idei despre schimbul de like-uri, discutii despre socializare

Discutia despre subiectul schimb de like-uri, ne duce imediat cu gandul la Facebook. De cand cu socializarea virtuala, au aparut dintr-o data conturi si pagini de FB, care beneficiaza de foarte multe like-uri. Cele mai reusite au primite like-urile in mod natural, prin celebritatea de care se bucura la TV, radio sau chiar pe net.

Cel mai simplu mod de a primi aprecieri pentru o pagina sau o postare este acela de a scrie lucruri placute si care sunt bine-primite. Urmatorul mod este acela de a creea o campanie platita pe Facebook, care contra unei sume de bani, iti va furniza aprecieri pe o gama aleasa de persoane.

Cunoscutul site de socializare va afisa reclama doar pe anumite criterii alese doar de tine; de exemplu poti alege sa distribui continutul platit doar pentru femei si fete cu o varsta selectata. Mai trebuie retinut si faptul ca nu orice postare este aprobata in campania de promovare, subiectul pus in discutie trebuind sa respecte politica Facebook. Si nu in ultima instanta, chiar daca se aloca banii, nu orice pagina sau postare poate fi apreciata.

Una dintre practicile pe care am mai vazut-o este aceea a unui schimb de like-uri intre cei care activeaza pe Facebook, pe principul: iti dau apreciere ca sa primesc una inapoi. In principiu, oricine poate fi de acord cu diverse subiecte de pe net, fie ca ii plac sau doar ca este interesat, insa pe termen lung o astfel de practica nu poate aduce un castig.

Aprecierea unor lucruri virtuale trebuie sa vina in mod natural, astfel incat lumea sa doreasca sa mai revina pe pagina ta. Efortul depus pentru un astfel de schimb de like-uri poate fi utilizat pentru scrierea unor subiecte ce pot atrage valuri de comentarii.

Socializarea virtuala este noua revolutie de pe net, care a dus calitatea site-urilor cu un pas mai departe. Prezenta in spatiul virtual ne duce cu gandul la paralela cu viata reala: lucrurile trebuie tratate cu seriozitate in ambele medii. Ce scriem este ceea ce ne reprezinta.

0 comments… add one

Leave a Comment