≡ Menu

12 citate de dragoste, definitorii pentru sentimentele umane

citate celebre despre dragoste1. Oricat de mult ai iubi o femeie, oricata 7incredere ai avea in ea, oricare ar fi siguranta in viitor pe care ti-o da trecutul ei, esti intotdeauna mai mult sau mai putin gelos. Daca ai fi indragostit, cu adevarat indragostit, desigur ca ai resimti aceasta nevoie de a izola de restul lumii fiinta in a carei inima ai vrea sa fii numai tu. (Alexandre Dumas fiul)

2. Nu exista deghizare care sa ascunda dragostea prea mult timp acolo unde exista sau sa o simuleze unde nu exista. (la Rochefoucauld)

3. In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. (Paulo Coelho)

Mesaje de iubire si SMS de dragoste

4. In iubire ne gustam, ne savuram pe noi insine, ne incantam cu voluptatile tremurului nostru erotic, din acest motiv, iubirea este cu atat mai intensa si mai profunda cu cat distanta de persoana iubita e mai mare. (Emil Cioran)

5. Intr-o dragoste adevarata trebuie sa fii putin sclav pentru a fi liber, adica să nu mai vezi nimic în jur. (Octavian Paler)

6. Iubesti pentru ca iubesti. Nu exista ratiune pentru a iubi. (Antoine de Saint-Exupery)

Cuvinte de dragoste, citate frumoase:

7. Stai calm, ca toti in iubire ne desteptam prea tarziu. (Mircea Eliade)

8. Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa, ci ea e frumoasa pentru ca o iubesti. (Arthur Schopenhauer)

9. Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive. (Anatole France)

10. Asa e dragostea…un joc, un joc stupid, murdar si masluit…nu intri fara sa dai socoteala intr-un asemenea joc. (Camil Petrescu)

Mesaje de dragoste noi si frumoase

11. Dar ce poate insemna o iubire? Cat poate ea dura? Nimic nu dureaza in lumea asta; totul trece, totul se preface, totul moare ca sa se nască din nou, altfel, in alta parte, cu alti oameni. (Mircea Eliade)

12. Fericirea suprema in viata este convingerea ca suntem iubiti – iubiti pentru noi sau, mai curand, in ciuda noastra. (Victor Hugo)

0 comments… add one

Leave a Comment