≡ Menu

10 toasturi de nunta cu felicitari pentru miri

toasturi pentru nuntaDupa ce a trecut si Pastele, sezonul nuntilor a inceput in forta. In fiecare sambata si duminica se pot vedea casatorii, localurile fiind pline mai mereu in aceasta perioada.

Urarile nuntasilor au devenit deja un obicei, iar aceste mesaje de casa de piatra extrem de frumoase fiind o dovada de simpatie pentru insuratei. Nunta este si prilej de intalnire pentru oamenii dintr-o comunitate, care aleg sa se distreze si sa petreaca cateva ore placute.

Mesajele adresate mirilor ar putea sza se regaseasca si printre acestea:

1. Iubiti-va unul pe celalalt si veti fericiti. Este un lucru pe cat de simplu, pe atat de complicat.

2. Fie ca mariajul vostru sa fie tesut numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna!

3. Doua suflete sunt doua aripi si cand se gasesc, se potrivesc si se unesc, inaltimile cerului si portile paradisului le sunt deschise. Iubiti-va frumos si veti fi fericiti!

4. Momentele petrecute impreuna sa va faca fericiti asa cum nu ati mai fost vreodata si sa ramaneti asa, nu pentru un an, nici pentru doi, ci pentru tot restul vietii.

5. Fie ca dragostea voastra sa fie fara sfarsit , la fel ca cercul infinit din verighetele voastre.

Urari pentru miri

6. Intotdeauna traiti clipa prezenta. Pretuiti-va unul pe altul si pretuiti fiecare moment in care sunteti impreuna. Fericirea si lumina isi vor gasi calea spre voi.

7. Luati putina intelegere, adaugati o bucatica de bunavointa, condimentati cu tandrete, lasati sa se coaca cu bun simt si intelepciune si apoi…Noroc! Sa bem in cinstea mirilor!

8. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de piatra si la multi ani!

9. Acum iubirea incepe sa invete ce inseamna rabdarea si iertarea, increderea si cinstea, altruismul, consecventa, curajul si daruirea. Sunt itele din care se tese o casnicie.

10. De ziua nuntii voastre va dorim sa va bucurati cu adevarat de ce e drag si frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viata de acum incolo.

0 comments… add one

Leave a Comment