≡ Menu

1 selectie tema WordPress – o alegere destul de dificila

Procesul de alegere al unei teme pentru site-ul realizat pe o platforma WordPress poate fi o alegere dificila. In primul rand, ai la indemana o multime de skinuri, unele mai faine decat altele. Dar toate corespund cu tema blogului?

Cele care prezinta interes trebuie sa fi optimizate atat pentru PC cat si pentru dispozitivele portabile, precum telefonul smart. Indiferent ce veti alege, afisarea site-ului trebuie testata in ambele versiuni.

Si daca v-ati hotarat la o tema anume si aparitia pe mobil nu este tocmai cea dorita, acest lucru se poate realiza cu pluginul Wptouch ce incarca automat o versiune proprie de tema. Pluginul functioneaza foarte frumos si permite si adaugarea unor butoane de socializare faine. Este o optiune foarte buna, numai ca daca aveti un plugin social, atunci veti avea doua randuri de butoane.

Acestea sunt insa detalii care se mai pot regla; ramane ideea ca Wptouch are o versiune free, care este mai mult decat ok. In privinta temelor de WordPress, puteti sa optati pentru versiuni free, tip responsive, magazine ori newspaper style. Variantele platite sunt foarte multe, insa v-as recomanda pe cele mai bune: Genesis sau Thesis, care sunt laudate in multe articole de profil.

Un skin de WordPress dupa ce a fost ales, va trebui sa fie customizat pentru a se integra perfect in profilul site-ului. Alegerea ramane totusi un punct de interes major, dat fiind faptul ca vizitatorii sunt atrasi, pe langa altele, si de un design frumos.

0 comments… add one

Leave a Comment