≡ Menu

1 idee de afacere cu bani putini sau deloc, posibil functionala

Gasirea unei idei de afaceri cu bani putini poate fi solutia la un job. Fie ca pleaca de la un hobby sau este o idee preluata, o noua activitate ar putea fi profitabila sau nu.

Depinde de foarte multi factori, iar unul dintre acestia ar fi clientii cu bani ce doresc sa cumpere un anumit gen de produse. Una dintre ideile de afaceri cu bani putini este aceea a creearii unui magazin virtual, care sa puna in vanzare diverse produse.

Sigur, comertul cu electronice nu prea mai are loc, fiind o piata extrem de aglomerata. Poate un magazin cu haine sau diverse produse hand-made ar prinde foarte bine. Investitia initiala ar fi in creearea unui site de prezentare, ce necesita achizitia unui nume de domeniu si a unei gazduiri, precum si creearea virtuala a unui magazin.

Softuri sunt suficiente si acestea pot fi gratuite. Cei care se pricep, nu ar trebui sa cheltuie mai mult de 40 de euro pe an. Ulterior, crearea unei firme si aprovizionarea cu marfa sau producerea de diverse lucruri hand-made poate fi o alta poveste, la care bugetul difera foarte mult, in functie de idee. Ar mai fi si varianta gratuita de vanzare pe Facebook pe diverse grupuri sau pagini, ca si idee de gratuitate.

Cei care insista sa isi creeze un magazin virtual, pot apela la firme de specialitate, ce pot asigura si suportul ulterior. Chiar daca se mai fac glume pe seama castigurilor de pe net, unii chiar fac bani frumosi din vanzarea de produse in mediul virtual. Seriozitatea si perseverenta este criteriul ce asigura succesul unei afaceri in online. Cei ce nu doresc sa investeasca nici un ban, dar doresc sa aiba castiguri, pot sa isi creeze un cont de afiliat pe unul dintre siteurile de mai jos:
– 2parale.ro;
– afiliere.altex.ro
– profitshare.ro
si sa isi creeze bannere sau linkuri cu produse. Acestea se pot pune pe Facebook sau pe site-ul propriu- ce poate fi si gratuit, si sa incaseze comisionul din vanzari.

Desi activitatea este una extrem de interesanta, posibilitatea unui castig ajunge sa fie palpabila doar prin multa munca. Ca si idee, de Sf. Valentin puteti sa va afiliati la un magazin ce vinde flori sau cadouri. In zilele respective, sigur va merge ideea, insa va trebui ca sa aveti oameni care sa vizualizeze produsele si acestia nu trebuie sa fie putini.

Am incercat sa expun cateva idei de afaceri cu bani putini, in mediul online. Ideea este ca dupa ce v-ati facut temele pe o nisa anume sa incepeti sa deveniti vizibili. Una este sa vinzi produse intr-un loc aglomerat si cu multi posibili clienti si alta este sa fii intr-un loc izolat. Regula se aplica foarte bine si in online, importanta este munca. Va urez: bafta!

0 comments… add one

Leave a Comment